2010. november 17., szerda

Ancsy sugallatára

Az mondjuk ledöbbentett ott lent vidéken, hogy az átlagnő nem szép és nagyon szürkeegér módjára öltözik, a férfiak is dolgos kétkezimunkásnak néznek ki, míg a megyeszékhelyen, Cahorsban, olyan elegánsak voltak az emberek, mint amilyennek a párizsiakat gondolnánk. Sikított róluk a pénz szaga (ez milyen eszement hasonlat?!?). Finom elegancia, drága kelmék, büszke vonalú ruhák, határozott tartás, lágy smink, friss frizura, az ing felső két gombja kigombolva, egy szivar a kézben, ballerinacipő harisnya nélkül (novembert írunk), piacon valódi kosár a karon, másik kézben jellemzően luxuskutya a pórázon, öblös pohárból vörösbor szopogatása a kávéházban, ez volt a jellemző.

Ancsy egy fórumtársam, ő kérte, hogy írjak a francia nőkről, így ma megpróbáltam.

Luca (aki Brigi) pedig az első számú rajongóm itt. Róla még azt el szeretném elmondani, hogy ő minden friss fórumbabának küldött babanaplót. Azért ez elég különleges dolog. Nem?

Később szeretnék majd írni minden fórumtársamról, mert mindegyikőjüket nagyon csípem (nyili-nyali), de úgy nem ér, hogy közben olvassák is. Éééértitek na!
(Hátha elfelejtik, hogy blogot írok és akkor majd már lehet szabadon pletykálni.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése