2013. március 8., péntek

Valami pozitiv:

Andrejjel nagyon jol lehet mar setalni. Egeszen gyorsan ment a setatanulas. Eddig mindig bekotoztem ot a babakocsiba, egy gonddal kevesebb, gondoltam. Eleg egy gyerekre figyelni, hogy ne ugorjon az autok ele, a masik maradjon csak a ketrecben. 
Olvasgatom a babaforumot, ott mar szinte minden 2011. aguszutusaban szuletett gyerek sokat tud gyalogolni. Elszegyelltem magam. Igy tortent, hogy Andrejnek megfogtam a kezet es szepen elindultunk az utcan. Az elejen meg el akart szokni, de ez csak 2-3 napig tartott. Eleg jol tudok uvolteni, nagyn pipan morogni, ez hatasos, azota fogja a kezemet es tudunk babakocsi nelkul is letezni. 

Tegnap a plazsra gyalogoltunk ki, vegig fogta a kezemet, meg a homokban is. Amikor kergetoztunk mar nem fogta a kezem, persze. 

Maja 22 honapos koraban kerult ki vegleg a babakocsibol. Mar elotte is nagyon sokat tudott setalni, de a testvere szuletese utan mar vegleg gyalogos lett. 
A zebranal szepen megall, ha kiabalok neki, hogy ne fusson, nem fut, vele konnyu az elet, de azert megis ugy tekintek ra, mint egy kiskutyara, meg kell bizni benne, meg is lehet bizni benne, de csak 99%-ig. A maradek 1%-ban siman elkovethet butasagot. Meg csak 3 eves. 

(beszaras unalmas poszt, de most  nincs a zsebemben izgalmasabb)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése