2013. március 5., kedd

Kezd idegesiteni kisebbik francia sogornom. Gyereket var, 3 honapos terhes es folyamatosan kiposztolja a Facebookra, hogy egesz aldott nap a kanapen, agyon, kanapen, agyon fekszik, fekszik es csak fekszik. Egy 22 eves lany, egeszseges, problemamentes. Talan elmehetne setalni, vagy kiposztolhatna, hogy eppen melyik konyvet olvassa, vagy ha az faj, akkor milyen filmet nezett meg a TV-automataban. 
Idegesit, mert semmirekello es most (is) volt egy kis balhe a csaladban, hala az egnek, hogy mi ilyen messze vagyunk, igy a hirek javarol lemaradunk. Amikor anyosom es dedi itt voltak nalunk vakaciozni, a fennmarado harom gyerek ugy osszebalhezott, hogy meg verekedes is kerekedett belole. Minden a kutya miatt tortent. A kutya, akiami elszabadult, vagy elloptak, de megis a kutyamenhelyen kotott ki, igy megtalaltak. De a balhe a homo sapiens sapiensek kozott folytatodott, na innentol fogva en nem tudom, hogy ki sertegetett eloszor, ki adta az elso pofont, csak az biztos, hogy a ket lany pofozkodott eloszor, aztan a sogorom adott a noverenek, mondvan az o ikrehez senki ne nyuljon meg csak egy ujjal sem. A nagyobbik sogorno kiborult, elment orvoshoz, most antidepresszansokat szed, jo franciahoz melton. 
Hala a magassagos egnek, hogy ilyen messze vagyunk toluk. Ilyen egy korcs csaladot. (Remelem soha nem tanulnak meg rendesen magyarul)

Idegesitenek ezek engem mind. A nagy sogorno, mert nem ter eszhez, igaz o is csak 25 eves, boven csaponghat. Persze, belatom azt is, hogy mindenki ugy hulye, ahogy akar.
Sogorom cuki figura, de miutan kepes megpofozni egy not, a sajat testveret, hat azt hiszem megsem cuki. Eddig sem volt koztunk dialogus, hat ezek utan plane nem lesz.

A lanyok pedig az elejen elszartak elszurtak a kapcsolatunkat, hiaba jopofizunk manapsag, attol meg az osszetort poharbol nem lehet ujra inni. (Van ez a neten terjedo tanulsag, miszerint: fogj egy poharat es vagd a foldhoz. Foldhoz vagtad? Osszetort? Kerj tole bocsantot. Na? Ugyanolyan lett, mint volt? Hat igy vagyok en veluk.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése