2013. március 26., kedd

Egyszeruen nem tetszettek a rajzfilmek a moziban, amiket Majaval neztunk meg. Nincs itt temerdek lehetoseg, harom eves gyerekeknek nem vetitenek sok filmet moziban, tovabb megyek, nem, hogy nem sokat, de sajnos vege a moziszeansznak. Ez teli program volt, idot elutni a kornyek lakoinak, mig ki nem sut a nap a plazs felett. Harom alkalom volt a harom eves korosztalynak szanva, egy-egy alkalommal levetitettek 3-4 rovidfilmet. Ha melyen magamba nezek azt kell mondanom, hogy mind borzalmas volt. Az utolso harom szo szerint, mivel szornyekrol szolt es Maja tenyleg felt. Ez mire jo? Harom rajzfilm amitol felni kell, meg en is izgultam. 
Azota Lolka es Bolkat nezetek a gyerekekkel. Azt ertik, szeretik es szerintem artalmatlan.
Andrej, ha eljon az esti mesenezes ideje kifejezetten keri: Bokkà, Bokkà. Lehasalnak a baranyos agyra es  egyutt nezik. Elmondhatatlanul cukik. 

Amiert rajonganak, az a Barbapapa, amit Andrej Babapapappanak mond, nagyon cuki. Szeretik meg  Pingut, A harom kismalacot, magyar gyerekdalokat is. Erdekes, hogy Maja reges-regen Teletubbies fan volt, Andrejt viszont hidegen hagyja, pedig az szol igazan a korosztalyanak (vagy kisebbeknek?), abban aztan nincs semmi verfagyaszto.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése