2013. március 3., vasárnap

Izgulok. Maja ma mar az emeletes busz tetejen alszik. Adrien vett az emeletes agy felso reszere is matracot, az nem jart hozza eredetileg. Remelem nem fog leesni Maja. 
Annak orulok, hogy annyira tetszik neki a fenti resz, hogy azonnal bekuckozta magat, ahogy megagyaztunk neki. Eddig csak tomboltak felul, felhordtak mindenfele jatekot, ugraltak, 

Hihetetlen jo blogokat talalok azota is, nem tudom letenni. Ma szam szerint 7 jo blogra leltem, nem tudom hova kapkodjam a fejem.

Julietta irta, hogy meseljek a gyerekekrol is, ne csak az egyebrol, hat ime egy torokmez:

par napja figyeltem meg, hogy amikor porszivozok, Maja lehajol a porszivo azon (reszek halmaza, fuuu, de utaltam ezt a mondtatot matekoran, mi az, hogy "azon"?), na a porszivohoz hajol, ahol jon ki a levego es fujatja a hajat. Eleg muris. Ezt latja Andrej es jon o is, lehajol Maja melle es o is fujatja a harom szal rovid, lathatatlan hajat, hihi, nagyon viccesek igy egyutt. Huzom a porszivot, ok jonnek, hajolnak, fujatjak a hajukat. Fel sem tunik nekik, hogy neha mar direkt huzogatom a porszivot, ok tok komolyan veszik ezt a jatekot, jonnek, hajolnak, fujatnak. Le kellene videozni, annyira cukik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése