2011. szeptember 8., csütörtök

Gyomorrontas, vagy virus?

Maja tegnap hanyt eleteben eloszor, de elso alkalomra valo tekintettel elegge belehuzott. 

Eloszor is elfintorodott, majd lehanyt engem, az occset, az agyat, a szonyeget. Eppen szoptattam Andrej babat. Nagyon ijeszto volt, mert alapos adag kaja jott fel belole es jo erovel. Aztan jott meg egy adag, rogton az elso utan, akkor mar ugrasztottam az apjat, hogy ne csak fekudjon az agyon, hanem mozduljon meg. Sipitoztam. 
Ezek utan meg hanyt legalabb 4-5-szor kisebbeket. Adtunk neki vizet inni, meg is itta. Kis ido utan elaludt, ugy kifaradt az esemenyektol, majd egyszer csak azt lattuk, hogy bugyog ki a viz a szajabol, na ez is ijeszto volt. Felvettuk ot, ettol fel is ebredt. Nem tudtuk, hogy nem szabad sok vizet adni neki, mert gorcsben van a gyomra es kilovelli a vizet. A sok viz ebben az esetben egy kavespoharnyi mennyiseg volt. Ilyenkor csak cseppenkent szabad vizet adni a gyereknek. 
Eleg koran elaludt, este 6-7 lehetett es csak ejjel 2-kor kelt fel. Ehes volt, megevett (ivott?) egy gyumolcspepet (80 grammot). 
Szerencsere ma mar kutya baja sem volt, reggel felkelt, evett fott kruplit, ebedre natur csirkehuit, egy fel banant. Szepen lassan itattuk vele a vizet. Benne maradt. Most semmi baja nincs, nem tudom mi lehetett. Egy gyors virus? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése