2011. szeptember 3., szombat

Draga kis Maja

Maja nyaralasarol akarok beszamolot irni.

Maja hajat levagattak tegnap. Iza vagta le. Iza Csabi parja. Csabi az unokatesom. Iza es Csabi kislanya Hanna. Hanna. Hannanak testvere is van, Viktor.
Maja haja nagyon szep lett, egeszen mas lett az arca. Kisfius, de igy is nagyon szep. Maja csudaszep gyerek. Valoszinuleg elfogult vagyok, de ez igy van rendben.
Agyo Maja kis furtocskeinek! Szerencsere itthon meg levagtam magamnak a legszebb tincset, emlekbe. 

Maja kapott egy furdobugyit, hatul maci van rajta, elol feher-piros csikos, nagyon vagany, lattam a webkamera segitsegevel.
Kellett volna neki egy felfujhatos medence is, de allitolag mar nincs olyan nagyon jo ido. Felunk a fuvallatoktol, nehogy beteg legyen. 

Majat ma elvitte fagyizni Adi tesom es Titi.
Adi tegnap ejfelkor erkezett haza. Meg valamikor juliusban utazott el Foggia melle, aztan tovabb kellett utaznia Siracusaba, vegul Torinoba. A hazaut kicsit cifrara sikerult, mert Torinobol Milanoba kellett repulnie, mert csak onnan ment repulo Firenzebe. Azt, hogy milyen uton jutott Budapestre, azt nem tudom. Tudtommal nincs repulojarat Firenzebol Budapestre. 
A tesom munkahelyet en szemely szerint imadnam. Orulot sokat utazik. En ezt az eletformat nagyon csiptem meg amikor dolgoztam, o is szerette, de mar egy kicsit elege van, mert soha nincs otthon, alig talalkozik a kis baratnojevel, Titivel. De legalabb jol keres (hozzam kepest).
Velunk utoljara a karacsonyi unnepek alatt talalkozott es egyszer eljott hozzank ide Franciaorszagba, amikor szabadnapos volt es kozel dolgozott: Metz-ben. Utazott 350 km, hogy lathasson minket. Bogtem is, mint a szamar. Persze, amikor nem latott senki. Elindult reggel 5-kor, hogy eleget lehessunk egyutt. Kedves tole, nem? 
Ugy nez ki, hogy 2011-ben osszesen 2-3-szor talalkozhatok az imadott kistestveremmel, eleg pocsek atlag.

Maja kapott ajandekba Tititol egy hercegnos konyvet, allitolag nagyon szereti. Meg kell koszonnom Titinek, el ne felejtsem! 

Maja rajong Zsofi nagynenim tyukjaiert. Zsofi most vett egy csomo tyukot. Vagy csirket? Nem tudom. Maja batran megy kozejuk, csak akkor ijed meg, ha reppentenek.

Maja kapott egy sarga motorbiciklit. Pedal nelkulit. O maga valasztotta. Batran szaguldozik le a lejton es fekezni is tud, de most jut eszembe, ezt mar irtam.

Maja kapott egy kis konyhat is. Soszorozik, borsszorozik, szereti. 

Andrej nyog, megyek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése