2012. október 11., csütörtök

Semmi extra

Ma megfoztem eletem elso szekelykaposztajat es isteni lett. Meglattam a boltban, hogy van rendes, igazi savanyu kaposzta (volt pezsgos savanyu kaposzta is), hat vettem negyed kilot, hozza serteshust, a tobbi hozzavalo volt itthon, hagyma, so, bors, piros paprika, baberlevel a dedi baberlevelfajan. Slussz, nincs tobb hirem mara. 

4 megjegyzés:

  1. akkor kezet foghatunk, mert ma én is azt főztem. :-) én ugyan nem az elsőt, de nem is a századikat, úgyhogy izgultam, hogy ehető legyen...:-)) de az lett nekem is...:-))

    VálaszTörlés
  2. :))))) jön a hideg!Érzitek? Én anyunak mondtam, hogy kéne egy jó kis székelykáposzta! hű, de megenném!

    VálaszTörlés
  3. Jon a hideg, mindket gyerek uszik a takonyban, vakognak, lazasak (akar 40 fokig is), en is takonykoros vagyok.

    Bablevest tudtok fozni? En meg nem foztem, de uuuugy kivanom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hmmm...nálunk R csinált már párszor, a jól füstölt husi a lényege, és a fokhagymás rántás. :-)

      40fokos láz????? :-((((

      Törlés