2013. április 17., szerda

Jelentem, tegnap is voltam futni. Most akkor ezt mindig meg fogom irni? 

Sokkal jobban ment, mint tegnapelott, mar nem akartam meghalni. 

Kereken este nyolc orakor indultam, tudom, mert eppen harangozott a templom (meg hat karorat is hordok). A gyerekeket lefurdettem, felpizsamaztam, megvacsoraztattam, jatszottam veluk meg egy kicsit, meseltem nekik, mindezek utan Majanak elmagyaraztam, hogy elmegyek kicsit futkosni vegul bejelentettem Adrien-nek, hogy indulok futni, vigyazzon a gyerekekre, pfffgott egy olyan igazi franciasat, hogy o faradt. Kozoltem vele, hogy semmi dolga nincs, csak felugyelni a gyerekeket. Mire hazaertem elgyotort arccal mondta, hogy mindket gyerek sirt utanam. Hm, csodalkozzak? 

Otven percet futottam. Persze meg mindig az "epitkezesnel" tartok, 1 perc futas, 1 perc gyaloglas, a futas mennyiseget noveltem, a gyaloglasok megmaradtak 1 perceseknek. Unalmas ezt olvasni, tudom, tudom, de akkor is leirom, hogy 15 perc toketlenkedes utan mar 2-3-4-5 perceket futottam, a vegen mar egeszen soknak tunt, de birtam szuflaval. Messzebb is futottam, mar majdnem elertem a Casinoig. 3,5 kilometerre tippelek.  

Ami oriasi elmeny volt, hogy a futok koszontek. Bonjour. :) Az utolso obolben legalabb harminc szorfos lovagolt a hullamokon, nagyon latvanyos volt. Mar-mar Californiaban ereztem magam. :D  Kar, hogy nem tudtam lefotozni oket, de nem vallalom, hogy futas kozben meg fenykepezot is vigyek es lealljak kattintgatni. 

Este mar nem vacsoraztam, meg is lett az eredmenye (amit ide nem irok le, hogy nezne az ki, 100 kilorol lefogytam 98,5 kilora? :D).

6 megjegyzés:

  1. Nincs okostelefonod? Vagy a férjednek ilyenkorra kölcsönbe? Mindenkitől azt hallom, és nálam is így van, h motivál hogy tudod, mennyit futsz, hol tartasz, és mindig látod ahogy fejlődsz. (Nike training, Endomondo)

    VálaszTörlés
  2. Ciki, nem ciki, de azt hiszem az en telefonom buta. Pedig most kaptam Karacsonyra, de direkt butat valasztottam. A gyerekek miatt. Mert ok mindig megkaparintjak es mar most tiszta karc, egy draga telefont sajnaltam volna, de ezt nem sajnalom, hogy pufolik.

    Azert leellenorzom, mert ha nem szolsz, nem tudtam volna, hogy letezik ilyen program. Eleg oreg szatyor vagyok. :)

    VálaszTörlés
  3. Ezen, hogy le kellett ellenőrizned h a telefonod buta vagy okos-e, nagyon nevettem!:) megértem, más kisgyerekes ismerősöm is csak telefonálásra való telefont tart. Én mondjuk kütyübuzi vagyok, nagyon szeretem. És Adriené?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De amúgy meg hülye sznob vagyok, és okostelefonos applikációk nélkül is szuper futni, tök jó hogy elkezdted! Nekem most a téli kihagyás után elég nehezemre esik, inkább sétafikálok, kutyákat simogatok meg lefekszem napozni közben! ;)

      Törlés
  4. Az ove utesallo, ennyit tudok rola. :D

    VálaszTörlés
  5. Ejjel jutott eszembe, hogy a telefonom eleg szimpla, de azert mar az enyem is erintokepernyos es ami plane benne, ket SIM-kartya is belefer, igy egyszerre tudom hasznalni a magyar es a francia telefonszamot. :)

    Megneztem a Nike traininget, az enyemre elvileg nem lehet letolteni, grrrr!

    VálaszTörlés