2011. október 30., vasárnap

Ahogy a ket testver ragaszkodik egymashoz

Az ugy volt, hogy Maja nezte a televizilovat a kanapen ulve, Andrej pedig mellette hevereszett a jatszoszonyegen, ami egyelore a kanapen van, ugysem tud meg megfordulni, igy legurulni sem, raadasul a jatszoszonyeg meg van erositve az oldalan egy-egy hengerrel, igy duplan nem tud legurulni.
Egyszer csak megerkezett a gyerekek apjuk, aki meg akarta olelgetni Majat, igy az olebe vette. Andrej egtelenul elkezdett sirni, amint apjuk elvette mellole Majat. Kenytelenek voltunk visszarakni Andrej melle Majat, hogy megnyugodjon. Maja azonnal megertette, hogy mi a szitu es elkezdte simogatni es puszilgatni a testveret, aki hipp-hopp meg is nyugodott. Mi felnottek pedig csak pislogtunk. Nincs is rank szukseg, a ket gyerek elintezik egymas kozott.
Egyszeruen alig hiszek a szememnek, hogy a ket testver mar ilyen koran es ennyire egymasra hangolodott. Azt hittem Maja feltekeny lesz, Andrej pedig bagozik a vilagra egeszen egy eves koraig. Ezek szerint nem vagyok tul olvasott gyermekpszichologiabol. Egyebkent is, mindenki csak azt kerdezgeti, hogy feltekeny-e Maja, mintha csak ez az egyetlen eleterzes letezne testver szuletesekor. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése