2011. július 11., hétfő

Szaft

Eddig olyan neutralis volt ez a blog, most viszont irok egy szaftosabbat.

Anyosom altal el vagyok itelve. :D Rohog a vakbelem.


Ma a dedinel talkoztunk, nem is tudom, hogy jott fel a tema, bar mindig feljon a szules temaja, miutan neki az egyik kedvence a "hu, de kib@szott draga minden Franciaorszagban" tema mellett, fej fej mellett.


Mostanaban, hogy surubben talalkozunk mindig felhozza a szules temajat, hogy o mind a 4 gyereket huvelyi uton szulte meg es en miert akarok csaszart, de termeszetesen nem hallgatja meg az erveimet. Csak hajtogatja, hogy nincs "risque zero" azaz nincsen szules kockazat nelkul es o nem szulne csaszarral es fintorgott hozza. Tehat anyosom egy hosanya, aki szivesen vajudik 48 orat, neki meg sem kottyan. Azt hiszem az ikreknel kellett kapnia Oxitocint, amit o siman infuzionak hiv, na attol kinlodott o is. Ugy kellett visszakerdeznem nala, hogy mirol beszel, miutan kiderult, hogy a "gyorsitorol" van szo.
Anyos azert sem ert egyet a csaszarmetszessel, mert azzal nem rakjak az anya mellere a babat, hanem rogton elviszik es csak kesobb talalkozhatnak. Az emlekeim szerint amikor Majat mar kiemeltek belolem az Dr. Rigo Barbara megkerdezte, hogy erzem-e a babat a mellkasomon es en ereztem egy nehezeket :), igaz, utana elvittek.
Azt hiszem eleg szoros a kapcsolatom a gyerekemmel, mig anyos mind a 4 gyereket kitette mar tobbszor otthonrol, csomo-csomo balheja volt mindegyikkel.


Az tetszik, hogy Adrien mellem allt, azt mondja, hogy neki tetszik, hogy csaszarmetszes mellett dontottem, mert kisebb esellyel tortenik vis major. Ez azt jelenti, hogy meghallotta az erveimet es megertette az erzelmeimet.

Pontositas:
Az ervem a csaszar mellett, hogy Maja par perc alatt megszuletett, 40-50 perc korul lehetett az egesz , elveboncolassal, ujszulott kiememesevel, placenta kikukazasaval, kipucolassal es visszastoppolassal egyutt. Persze masnap allatira fajt a mutott hasam, fel kellett kelni hajnal 6-kor cicamosakodni, na az kegyetlen volt, hosszu percekbe tellett felkelni az agyrol, de naprol napra konnyebb volt mozogni. Ehhez a 6 oras keleshez hozzatartozik, hogy 21.44-kor tortent Maja kiemelese.
Huvelyi szulesem is volt. Az elso babamat kellett megszulni, na az ket napit tartott es elegge megviselt. Az egesz nagyon szurrealis volt. Ezert nem kivanok magamnak huvelyi szulest. Pont.
Julcsi szolt, hogy nem egyertelmu ez a poszt, ezert pontositottam.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése