2011. augusztus 28., vasárnap

Szulinap

Ma Adrien szulinapjat unnepeltuk.

A foton az unnepelt altal keszitett charlotte au fraise torta lathato. Babapiskota, francia tejfol, eper es kesz is a torta.

Masnap, az igazi szulinapon kertipartit rendeztunk, BBQ-vel, kolbaszokkal, amikbol en nem ettem, mert kicsit tartok a francia kolbaszoktol, saslikokkal, amiktol nem tartottam, folias krumplival, salataval, sajttal, tortaval, francia pezsgovel, ha mar szulinapot unnepeltunk.
A dedi kertjeben rendeztuk a partyt, ott volt Pascal nagybacsi Veronique nagynenivel, amitol egy ilyen unnep feludulesse valik, ugyanis Pascal a csalad bekepipaja, ha o ott van, akkor minden olyan konnyed. Valoszinuleg ez attol van, hogy ertem amit mond es olyan okosak a gondolatai. Ott volt meg termeszetesen a dedi is, valamint anyosom es idosebbik sogornom is.  Pletykalhatnek, mert mindig van mit, de most nem rontom el ezt a boldog posztot a rosszmajusagommal.


Tegnap kimozdultunk, a Jardin d'acclimatationban voltunk, ez egy kicsi vidampark, ahol allatok is vannak. Az egbolt felhos volt, de a szorakozas felhotlen. A vegen csurig aztunk, szo szerint futottunk az autohoz, en toltam Andrejt futva a babakocsiban, Adrien futott Majaval, anyukam nem futott, mert faj a laba, de szerencsenkre a bejarathoz nagyon kozel talaltunk parkolohelyet, igy nem kaptunk tudogyulladast. Nem hiaba szurkitettek a felhok a fejunk felett. Szerencsere Majanak vittem az esokabatjat, jo szolgalatot tett. Szerencsere Andrej babakocsijanak a halozsakjat is betettem, ez is jol szolgalt. Egyik gyerek sem azott el, csak mi felnottek. Szerencsere Adrien olyan trehany, hogy tele volt az auto a treningfelsoivel, igy levetkozhettuk a vizes felsoinket es mindenkire jutott egy treningfelso.

Maja eleteben eloszor itt, ebben a vidamparkban ponilovazott. Az elejen meg tetszett neki, a vegen mar unta es le akart szallni, persze nem engedtuk neki, ha mar befizettuk a kemeny 3,5 Eurot. A ponizas szamitasaink szerint 7 percig tartott.

Csonakaztunk is, az is nagyon tetszett neki, mivel mindketten beultunk melle a csonakba (mindketten = szulei).
 


Korhintazott is, de ez nem volt ujdonsag a szamara, mashol is korhintazott mar. Huzta is a kezunket, hogy o fel szeretne ulni. 
Van ebben a parkban egy jatszoter is, ott uzsonnaztunk meg, ott szoptattam meg Andrejt. Nyugagyak vannak kirakva, jo kis feeling nyugagyban pihegni. 
Megneztuk az allatokat is, szamarat, baranyt, pavat, kakast, lamat, medvet, kecsket es a tobbit. Igazi feludules volt a szombatunk. Plane nekem, akinek leteleme a csavargas. 

Maja holnaputan utazik Magyarorszagra. Jaj, izgalmas!


Az elso ponilovazas
Uzsonnazas
A felhoket nezd!

Kacago gerle

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése