2011. augusztus 30., kedd

Maja elutazott nyaralni

Maja meg csak 22 honapos, szombaton lesz 23 es mar egyedul ment nyaralni. Egyedul, azaz a szulei nelkul. Pontosabban nelkulem, az anyja nelkul. Huuu, ez marhara faj, hogy kepes onallo eletet elni, nelkulem. Na nem teljesen egyedul utazott el, nana! Az anyukammal ment, akit Maja imad az elejetol fogva. Eleg nagy baleksag, hogy ilyen messzire kerultem es nem tudjak folyamatosan elvezni egymas tarsasagat, de ez igy alakult, mar nincs mit tenni,  bar igazabol haza lehet koltozni. 

A hirek szerint Maja nagyon jol erzi magat otthon, Magyarorszagon. Bagozik a szuleire, hiszen kapott sajat jatszoteret, elmentek Zsofi nagynenimhez, ott voltak unokatestvereim gyerekei is, igy persze, hogy jol szorakozott. A szomszed macskaival jatszott az osszes gyerek, Tami, Dani, Hanna es Maja. Maja mondta, illetve mutatta, hogy keri a kezebe a macskat es oda is adtak neki. Ugy mutatja, ahogy a testveret keri, bokdosi a mutatoujjaval a masik tenyeret, hat nem egyertelmu? ;)

A repuloutat is jol turte egeszen 1,5 oran at jol szorakozott, kapott szendvicset es narancs juicet, elment pisilni (meg nem is szobatiszta), matricazott. A maradek fel ora kicsit nehezebb volt, de nem volt veszes, kezelheto maradt.

En picsogok. Elmondhatatlanul hianyzik Maja. Mintha a szerelmem hagyott volna el tinikoromban, annyira. :) 
Picsogas ellen ma megint sutottem egy adag macaront. Tegnap is sutottem. Akkora sikere volt, hogy mind egy szemig elfogyott. Ma mar hianyzott egy-ket kanal porcukor, odaegett egy adag a tepsiben, de azert szepek es finomak lettek, bar nem tudom, milyen az eredeti macaron. 

Anyukam azt mondta, hogy Maja egy nagyon jolnevelt gyerek. Persze, mert en nevelem, feltetel nelkuli szeretettel.

A tegnapi macaron-ok


1 megjegyzés:

  1. Hihihi, nehéz szembesülni vele, hogy gyermekünk nélkülünk is jól érzi magát:)Nyugi, jó lesz neki itthon, te meg csak süss továbbra is macaronakat, és küldd a receptet, mert még soha nem mertem megpróbálkozni vele:(

    VálaszTörlés