2013. december 31., kedd

2013. VÉGE

Az óévet baleksággal zárjuk: foie gras de canard et de mangue.



Franciaországban a kacsamáj a gasztronómia mennyországa, nincs ünnep nélküle, roppant büszkék rá, végtelenségig képesek dicsőíteni. Vettünk Karácsonyra, finom volt. Vettünk Szilveszterre is, hogy legyen valami ünnepi hangulatunk, ha már valódi buliba nem megyünk idén. Elkészítettük a kis apéro gourmand falatkákat. Bekaptam egy harapást és megállt bennem az ütő. Cukros. Kifejezetten édes. Beleharapott Adrien is (a másik, nem én), elszörnyedt. Megnéztük a csomagolását: MANGÓS.

Majának ízlett, de apjuk mégis elment hagyományosat venni és lelkünkre kötötte, hogy el ne mondjuk senkinek ezt a malőrt, mert kiutasítanak az országból.




1 megjegyzés:

  1. Ettől függetlenül azért én beneveztem volna egy mangós kacsamájra....Bevallom mangó nélkülire is...
    Boldog új évet nektek, hidd el ez az év tele lesz kihívásokkal és változásokkal....

    VálaszTörlés