2013. július 15., hétfő

Szerdan beugrottunk Parizsba csavarogni, de sokkal nehezebb volt, mint elotte valo napon a dedivel, amikor HEV-vel es metroval kozlekedtunk.
Autoval mentunk apjukkal, aki amint beul az autoba es Parizs fele veszi az iranyt, idegzsabat kap. Dugoba keveredtunk, holott azt gondoltuk, hogy a turistakon kivul nem lesz ember Parizsban, leven mindenki elment nyaralni, holott tudtuk, hogy iden a franciak 40%-a nem engedheti meg maganak a nyaralast. 
Nagy nehezen elertunk a csatornakhoz, ahol en meg soha nem jartam, pedig meglehetosen bajos kornyek es a mukodo zsilipezes elragado.

Csutortokon hazajottunk Magyarorszagra. Hevvel mentunk a repterre. Pont jo volt, mert az atszallas utani HEV megallas nelkul kiszaguldott a repterre. Igaz kicsit sokat vartunk az indulasara, mert a metrorendorok pont elfogtak ot-hat csibeszt, meg kellett varni a motozast. Teljesen ugy ereztem magam, mint egy ma divatos amerikai rendorfilmben. 
Meg jo, hogy repulovel jottunk haza es nem autoval! Most nehez a gyerekekkel... Maja figyelmet el lehet terelni. Andrejet nem, pedig Maja ennyi idosen kezelheto volt. 
Landolasnal Maja elkezdte fajlalni a fulet, kapott ra gumicukrot fajdalomcsillapitonak, erre apjuk elkezdte eljatszani a hattyu halalat... Edes kenyer! :D Kapott o is gumicukrot. Amikor meg udvarolni jart, meg ful-orr-gegeszhez is el kellett vinnem, annyira fajt a fule a repules utan.

Penteken mit csinaltunk? 

Szombaton mit csinaltunk?

Vasarnap Csabi unokatesomeknal voltunk estebeden, bogracsban fozott Izabella, a feleseg, tarkonyos ragulevest, elotte pedig kenyerlepenyt, vagy ha joban tetszik Toki Pompost nassoltunk, aminek a tesztaja vastagnak nezett ki, de kozben elmondhatatlanul finom volt. Szerencsemre vissza tudtam magam fogni.

1 megjegyzés:

  1. A Párizs felé veszi az irányt és idegzsábát kap-effektus nagyon ismerős! :))

    VálaszTörlés