2013. július 4., csütörtök

Indulasra keszen allunk

Mar tegnap becsomagoltam a borondbe mindent, ruhakat, gyogyszert, egeszsegugyi kiskonyvet. Amiota gyerekeim vannak nem hagyom az utolso pillanatra, mint peldaul amikor Svedorszagba mentunk es 20 ora melo utan hajnalban hazakeveredtem es 2 ora mulva indulni kellett a repterre.
Holnap indulunk. Majat atvesszuk az oviban delben, megebedeltetjuk a gyerekeket, beulunk az autoba es indulunk Parizsba. Ott eltoltunk 5 napot es utana indulunk Magyarorszagra. Juppi!!!
Mazli mazlija, hogy vegul talaltam "olcso" repulojegyet. Utolso elotti pillanatban ez tenyleg mazli. Addig varialtunk, hogy autoval, repulovel kinlodjuk magunkat haza, hogy ez lett belole, nem vettunk repulojegyet jo sokaig. Mar ott tartottunk, hogy autoval olcsobb lesz (ugyan mar!), de vegul mégis sikerul repulovel jonni. 2000 km akarhogy nezem megterhelo lett volna a ket gyereknek, illetve nekunk elviselni oket. :D

2 megjegyzés:

  1. De jó! Jó utat és szézsúrt! Mi is a hétvégén indulunk (kocsival).

    VálaszTörlés
  2. Csak nem-e teljesül a kívánságom?!??!?!?! Jó utat hazafelé! Nagyon várom, hogy megérkezzetek, még ha nem is lesz időnk összefutni, akkor is! Puszipuszi!

    VálaszTörlés