2013. február 17., vasárnap

Tavasz a plàzson

Ezen a hetvegen nem voltam piacon, nincs foto viragkazalrol, olajbogyorol, articsokarol. 

Nagyon ugy nezett ki, hogy hiaba erkezett meg a tavasz, mi szobafogsagra iteltettunk, ugyanis Maja szombaton ejjel egykor felebredt, hanynia kellett, aztan kozel orankent kelt, de mar nem volt mit kihanynia, csak oklendezett szegenykem, felkelni sem tudott, csak fekudni volt kedve, teljesen ki volt nyulva. Adrien sincs jol, tovabbra is kinozza a fogfajas, de legalabb kapott antibiotikumot es egyeb gyogyszereket, igy el tudott menni a gyogyszertarba, vett is Majanak hanyingert csillapito szirupot es "cementet", amiktol jo nagyot aludt, egeszen delutan 3 oraig, utana, mint akit kicsereltek, csicsergett, fel tudott kelni, hat kitalaltuk, hogy gyerunk, vegyuk a cipoket, kabatokat, indulunk a plazsra. Tegnap meg fagyit is kaptak. Igaz ketten egy gombocot, mert azert annyira meg nem volt meleg, 15 fok korul lehetett, en izgultam is, hogy ebbol akar meg torokgyulladas is lehet, valamint, ha a hanyas virusos volt, akkor Andrej is elkaphatja, bar azt a puszilgatastol is. Nem gyoztem elterelgetni Maja mellol, allandoan ment es simogatta, puszilgatta a noveret.
Ma voltak olyan emberek a plazson, akik levettek a cipojuket, csupasz talppal fociztak es gazoltak a tengerbe, brrrrr! Februar kozepe van. 
Tegnap jott velunk setalni Adrien, szo nelkul, amin azota is csodalkozom, amiota itt vagyunk, ma viszont nem jott, mert vett egy puzzlet es nem tud leszakadni rola, ejt nappalla teve rakosgatja. Mickey eger es neje "festmeny" a temaja. Tetszik, jol fog mutatni a gyerekek szobajaban, raadasul retro design, ami nekem kulonosen tetszik. 

Fotok kommenttel:

En es az arnyekom: harman vagyok.

Az eppper fagyi, eppper fagyi huuu, de finom, edes is es huvos is az ajkaimon, finom a cccitromos, meg jobb a kokuszos , oly jo egy nagy kosar fa-fa-fagyi, ezt eszi sok gyerek, nyapic es jo kerek, cinege es a dagi.
Kozos korhintas foto

Mert szembol nem lehet oket fotozni.

Royan-i kedvenc epuleteim: melyikbe lakjak?

A bacsinak sikerult kipecaznia egy halat, meg pedig nem is kicsit, lehetett vagy  50 centis.

Korhinta kulon foto: Maja

Korhinta kulon foto: Andrej

A napsugar kicsalogatta az embereket, itt csak mi es a kutyasetaltatok szoktunk setalni, amikor  hideg szel fuj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése