2012. november 19., hétfő

Perth

Ma az en testverem elutazott. Egyszeruen fel sem fogom es csak picsogok. Vegtelenul szentimentalis lettem, minden piszlicsaren bognom kell. Egy evig fix, hogy nem talalkozunk. Ez igy nem igaz, mert szerencsere hazajon Karacsonykor, igy en is szervezem, hogy hazamehessunk. Pontosan december 22-en jon haza, na de onnantol tenyleg nem lathatom ot egy even keresztul.

Ma 16.25-kor felszallt a Doha-ba tarto repulore, utazik rajta 5.10 percet.

Aztan valamikor atszall a Perth-be (az ausztral Perth) tarto jaratra es utazik 11 ora 10 percet.

Felfoghatatlanul sok. Probalom elkepzelni, de nem megy. Most 21.39 ora van, meg mindig repul es meg at kell szallnia, atcsekkolni, megint beszallni egy repulobe es csak repulni, repulni, repulni. Nem eloszor tesz meg ekkora utat, az utobbi egy, masfel, ket (mar nem is emlekszem) evekben rengeteget repult es megutalta, remelem ezt a sok repuloidot kibirja, mert ha nem, akkor majd tojik hazajonni. :)

Eredetileg pilota szeretett volna lenni az en kistestverem, de szemuveges lett mar kiskoraban, igy lottek ennek az almanak. Igy lett belole repulogep muszeresz (+ technikumot is vegzett). A legutobbi munkajanak koszonhetoen hetente, vagy havonta mashova kellett repulnie, de csak Europan belul, egyetlen egyszer Europan kivul is, Texasba. Nem sok idot toltott otthon, felorlodott, hogy nem lehet a kis menyasszonyaval, aki szeptember ota a felesege. Voltak altala veszelyesnek itelt repulesek is, felt, elege lett. Felmondott a munkahelyen, de a HR-es felajanlott neki egy ausztral evet, testverem pedig orommel elfogadta. Viheti a kis feleseget is, januarban repulnek egyutt.

Probalom elkepzelni a tavot is, nemcsak az idot. Nem megy. Annyira lehetetlenul messzinek tunik. Nezem a google maps-ot, nezegetem az utvonalat, nezegetek soha nem hallott varosokat, probalom elkepzelni, hogy atszall Qatarban es ott sok pizsamas ferfi lesz es sok tetotol-talpig lefedett no (egyaltalan nem biztos), itt is lehet ilyet latni, nem ujdonsag, de itt nehany van, ott pedig mindenki olyan, igy kepzelem (tajekozodnom kellene).
Aztan tovabb kepzelodom... Felszall egy olyan sokemeletes repulore, amit az ember csodalni szokott, mert szinte egy varost repitenek vele A pontbol B pontba. Es 11 oran keresztul csak megy, megy, megy es ennyit meg at sem lehet aludni (nekem nem, az biztos).

Aztan megerkezik, kepzelem tovabb. Elmegy a hotelbe, masnap megkeresi az irodat, munkaba all. Es vegig Titire gondol. :) Mert az en kistestverem hosszerelmes.

Sok szerencset kivanok neki! Csak igy tovabb! Buszke vagyok ra!

1 megjegyzés:

  1. Először tökre örültem, hogy Tesód milyen ügyes, és klassz, hogy világot lát meg szerelmes. Mire a bejegyzésed végére értem, úgy éreztem, vége a világnak, és én is pityergek egy sort! :) De azért nem olyan vészes a helyzet, remélem!!!! A szívük mindig hazahúzzák a tesókat :D

    VálaszTörlés