2012. július 20., péntek

Flan au courgette

Madonna masnapjan elutaztunk apossal aposhoz. Eljott ertunk autoval. 550 km-t kellett megtennunk, 300 km-nel mar nagyon elegem volt. Szerencsere a gyerekek eleg jol viseltek. Maja a celallomas elott 10 km-el adta be a torolkozot. Andrej egyszer sirt, mert elaludt, de apos megallt egy pisiszunetre, nana, hogy felebredt almabol a kis makimajom. 

Julius 15. ota itt vagyunk Puy l'Eveque-ben, ami szep, de unalmasabb, mint a parizsi agglomeracio. Nekem semmi nem jo? Ugy nez ki nehez eset vagyok. Eddig nagyon szerettem ezt a falut. Persze, mert csak vakaciozni jottunk par napra. Most meg kocsi nelkul halalos ez a falu. Azert persze csavarogtunk mar parat, voltunk boltban (jaj, nagyon, de nagyon hanyok tole, amikor a kimozdulas egy bevasarlokozpontrol szol). Tegnap voltunk a folyoparton, ami nagyon szep, de bennem nem kelt nagy indulatokat a termeszet. Maja jatszott a jatszoteren, kivulrol megtekintettuk az uszodat. 

Aposnal az a jo, hogy jokat lehet enni. Cecile (aki kis sogornom baratnoje es itt lakik aposnal, mert megszokta itt /???/) csinalt egy "flan au courgette-et", azaz egy tepsi cukkinit. Finom lett.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése